Øvre Langgate 37 A, Tønsberg

Velkommen til Øvre Langgate 37 A og denne tiltalende og nyoppussede boligen beliggende i Tønsberg sentrum.

Leiligheten er en del av et sameie forbundet av et eget hyggelig bytun. Sameiet består av tre små boliggårder og to separate småhus, alle nyrenoverte til tidsmessig riktig fremtoning! Eiendommene fremstår som representative og sammen gir de et lunt og koselig inntrykk som bør oppleves.

Leiligheten har i 2020 blitt innvendig modernisert til en god standard, mens boligmassen utvendig har blitt oppgradert.

Denne boligen ligger med alt på-ett-plan i 1. etasje og har en arealeffektiv planløsning med bl.a. stue med åpen kjøkkenløsning – et romt med gode muligheter i forhold til bruk og møblering. Videre er det 3 soverom, innvendig bod og et baderom med dusj, toalett, innredning og opplegg for vaskemaskin. Boligen er i 2020 bygget om og alle overflater i alle rom (bortsett fra bad) er nye. Ut for inngangspartiet er det en koselig fellesterrasse som sikrer deg et hyggelig sted for frokosten eller kos på kvelden. Det er felles lagringsrom i kjelleren.

Denne delen av Øvre Langgate er spesielt hyggelig og rolig, men likevel veldig sentral i forhold til sentrum. Boligen ligger i et attraktivt boligområde i Tønsberg sentrum og dette er en god mulighet for deg som ønsker å bo i umiddelbar nærhet (gåavstand) til torget, restauranter, dagligvarebutikker, shopping, sjø, småbåthavn, jernbane og rekreasjonsområder på Slottsfjellet. Den fantastiske brygga i Tønsberg er rett utenfor døren og det er også kort vei til sykehuset, skoler, barnehager og andre offentlige servicefunksjoner.

SOLGT!