Øvre Langgate 35A, Tønsberg

Sentrum; Romslig & oppusset halvpart av tomannsbolig | 2 stuer, 2 soverom | flott uteplass | uinnredet loft på hele 75m2

Velkommen til Øvre Langgate 35a og denne tiltalende og oppussede halvparten av en tomannsbolig beliggende i Tønsberg sentrum.

Leiligheten er en del av et sameie forbundet av et eget hyggelig bytun. Sameiet består av tre små boliggårder og to separate småhus, alle nyrenoverte til tidsmessig riktig fremtoning! Eiendommene fremstår som representative og sammen gir de et lunt og koselig inntrykk som bør oppleves.

Leiligheten har i 2019 blitt innvendig modernisert til en god standard og boligen særpreges av en høy himling, lekre detaljer, moderne fargevalg samt store vinduer som slipper inn masse lys fra flere sider.

Denne boligen ligger i andre av to etasjer. To stuer gir en ærverdig romfølelse og det gir også spennende muligheter i forhold til bruk og møblering. En av stuene har ildsted. En egen flott balkong vendt mot tunet sikrer deg et hyggelig sted for frokosten, soling eller kos på kvelden. Separat og romslig kjøkken med pen innredning, spiseplass og lysinnslipp fra vinduer i to retninger. Kjøkkenet har integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og ventilator med utlufting ut over tak. To delikate soverom, begge med god plass til dobbeltsenger og klesskap. Begge soverommene er vendt mot rolig bakgård/tun. Et lyst og fint bad/vaskerom/wc, fliselagt på gulv og vegger.

Med denne leiligheten får du med deg et stort uinnredet loft med hele 75 m2 gulvareal. Det er sjelden slike muligheter dukker opp. For den rette kjøper vil det trolig være interessant å undersøke potensialet i omgjøring til bolig! Arealet på 75m2 er ikke tatt med i de arealer som er oppgitt for leiligheten.

Denne delen av Øvre Langgate er spesielt hyggelig og rolig, men likevel veldig sentral i forhold til sentrum. Boligen ligger i et attraktivt boligområde i Tønsberg sentrum og dette er en god mulighet for deg som ønsker å bo i umiddelbar nærhet (gåavstand) til torget, restauranter, dagligvarebutikker, shopping, sjø, småbåthavn, jernbane og rekreasjonsområder på Slottsfjellet. Den fantastiske brygga i Tønsberg er rett utenfor døren og det er også kort vei til sykehuset, skoler, barnehager og andre offentlige servicefunksjoner.