Prestegaten 7B, Tønsberg

Sjelden mulighet i sentrum; Særdeles tiltalende og nyoppusset byhus med masser av sjarm og meget hyggelig uteplass!

Velkommen til Prestegaten 7b og dette sjarmerende byhuset beliggende i meget koselige Prestegaten i hjertet av Tønsberg.

Huset er forbundet av et hyggelig bytun og er en del av et sameiet som består av tre små boliggårder og to separate småhus, alle nyrenoverte til tidsmessig riktig fremtoning! Eiendommene fremstår som representative og sammen gir de et lunt og koselig inntrykk som bør oppleves.

Boligen har i 2019 blitt innvendig modernisert til en tidstypisk og tiltalende standard og særpreges av dype vinduskarmer, pent listverk og noe synlige tømmervegger.

Eneboligen går over to plan med hovedplan og inngang i første etasje, som er innredet med bl.a. koselig stue med gjennomlys og et stort og separat spisekjøkken med ny innredning og spiseplass. Kjøkkenet har integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og ventilator med utlufting ut over tak. Videre er det baderom, som nylig er oppgradert, samt trappegang med utgang til terrassen, som er vendt mot tunet og sikrer deg et hyggelig sted for frokosten, soling eller kos på kvelden. I boligens andre etasje finner du to delikate soverom, begge med god plass til dobbeltsenger og klesskap, samt en trappegang.

Denne delen av Prestegaten er spesielt hyggelig og rolig, men likevel veldig sentral i forhold til sentrum. Boligen ligger i et attraktivt boligområde i Tønsberg sentrum og dette er en god mulighet for deg som ønsker å bo i umiddelbar nærhet (gåavstand) til torget, restauranter, dagligvarebutikker, shopping, sjø, småbåthavn, jernbane og rekreasjonsområder på Slottsfjellet. Den fantastiske brygga i Tønsberg er rett utenfor døren og det er også kort vei til sykehuset, skoler, barnehager og andre offentlige servicefunksjoner.

Solgt.