Øvre Langgate 35B, Tønsberg

Sentrum; Romslig & nyoppusset 3roms | 2 stuer, 2 sov | stort loft på 57 m² | flott uteplass

Velkommen til Øvre Langgate 35b og denne tiltalende og oppussede halvparten av en tomannsbolig beliggende i Tønsberg sentrum.

Leiligheten er en del av et sameie forbundet av et eget hyggelig bytun. Sameiet består av tre små boliggårder og to separate småhus, alle nyrenoverte til tidsmessig riktig fremtoning! Eiendommene fremstår som representative og sammen gir de et lunt og koselig inntrykk som bør oppleves.

Leiligheten har i 2019 blitt innvendig modernisert til en god standard og særpreges av en høy himling, lekre detaljer, moderne fargevalg samt store vinduer som slipper inn masse dagslys.

Denne boligen ligger i andre etasje av to etasjer og har en arealeffektiv planløsning med romslig stue med åpen kjøkkenløsning og gode muligheter i forhold til bruk og møblering. Her er det bl.a. ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og pipe med mulighet for ildsted. Videre er det et baderom som nylig er overflateoppusset, samt 2 soverom, i tillegg til entre. Begge soverommene er vendt mot rolig bakgård/tun og ut for det ene soverommet er det en egen og flott balkong på 4 m2 som sikrer deg et hyggelig sted for frokosten eller kos på kvelden. Leligheten har i tillegg et stort loft med areal på hele 57 m², hvorfra det er adkomst til fra trappegang.

Denne delen av Øvre Langgate er spesielt hyggelig og rolig, men likevel veldig sentral i forhold til sentrum. Boligen ligger i et attraktivt boligområde i Tønsberg sentrum og dette er en god mulighet for deg som ønsker å bo i umiddelbar nærhet (gåavstand) til torget, restauranter, dagligvarebutikker, shopping, sjø, småbåthavn, jernbane og rekreasjonsområder på Slottsfjellet. Den fantastiske brygga i Tønsberg er rett utenfor døren og det er også kort vei til sykehuset, skoler, barnehager og andre offentlige servicefunksjoner.

Solgt.