Prestegaten 7A, Tønsberg

Sentrum; En spesiell bolig som bør ses | Liten enebolig midt i sentrum | Sjarmerende og nyoppusset | 2 uteplasser

Velkommen til Prestegaten 7a. Dette er en bolig du bør se. Vi kaller det en leilighet, men dette er faktisk en registrert enebolig. Den er tidsriktig og delikat oppusset i 2019/2020, har tiltalende romløsning og må kalles veldig sjarmerende. Høy himling og planløsning over to halvplan. Ubebodd og klar for ny eier etter den omfattende oppussingen.

Leiligheten er forbundet av et hyggelig bytun og er en del av et sameie som består tre små boliggårder og to separate småhus, alle nyrenoverte til tidsmessig riktig fremtoning! Eiendommene fremstår som representative og sammen gir de et lunt og koselig inntrykk som bør oppleves.

Boligen går over to halvplan, hvor entréen og den romslige stuen på hovedplanet og med kjøkken, soverom og bad på det andre halvplanet. Boligen er innvendig renovert slutten av 2019 og gir et meget moderne og godt inntrykk, hvor alle overflater er pusset opp i 2019/2020; kjøkkenet har ny innredning med mørke fronter og heltre benkeplater. Av integrerte hvitevarer er det platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er ventilator med utlufting i yttervegg. Baderommet har fått nye overflater med belegg på gulv og baderomsplater på vegger, Av innredning er det montert sokkeltoalett, badekar og servantinnredning. Ellers er de originale furugulvene slipt, samt vegger og tak er malt i moderne farger i alle rom. Boligen har to uteplasser; en rett ved inngangspartiet og en vendt mot tunet, rett utfor kjøkkenet og sikrer deg et hyggelig sted for frokosten, soling eller kos på kvelden.

Denne delen av Prestegaten er spesielt hyggelig og rolig, men likevel veldig sentral i forhold til sentrum. Boligen ligger i et attraktivt boligområde i Tønsberg sentrum og dette er en god mulighet for deg som ønsker å bo i umiddelbar nærhet (gåavstand) til torget, restauranter, dagligvarebutikker, shopping, sjø, småbåthavn, jernbane og rekreasjonsområder på Slottsfjellet. Den fantastiske brygga i Tønsberg er rett utenfor døren og det er også kort vei til sykehuset, skoler, barnehager og andre offentlige servicefunksjoner.

SOLGT!