Øvre Langgate 37 b, Tønsberg

Velkommen til Øvre Langgate 37 og denne tiltalende og nyoppussede boligen beliggende i Tønsberg sentrum.

Leiligheten er en del av et sameie forbundet av et eget hyggelig bytun. Sameiet består av tre små boliggårder og to separate småhus, alle nyrenoverte til tidsmessig riktig fremtoning! Eiendommene fremstår som representative og sammen gir de et lunt og koselig inntrykk som bør oppleves.

Leiligheten har i 2020 blitt innvendig modernisert til en god standard, mens boligmassen utvendig har blitt oppgradert.

Denne boligen ligger med hoveddel i andre etasje og har en arealeffektiv planløsning med to stuer med bl.a. ildsted og gode muligheter i forhold til bruk og møblering. Vegg-i-vegg er det kjøkken med ny innredning med integrerte hvitevarer og spiseplass. Videre er det et baderom som nylig er overflateoppusset, separat toalettrom, som også er nyoppusset, samt 2 soverom med nye overflater. I boligens første etasje møtes man av en romslig hall med trapp til andre etasjen. Ut for det ene soverommet er det en egen, flott balkong som sikrer deg et hyggelig sted for frokosten eller kos på kvelden.

Denne delen av Øvre Langgate er spesielt hyggelig og rolig, men likevel veldig sentral i forhold til sentrum. Boligen ligger i et attraktivt boligområde i Tønsberg sentrum og dette er en god mulighet for deg som ønsker å bo i umiddelbar nærhet (gåavstand) til torget, restauranter, dagligvarebutikker, shopping, sjø, småbåthavn, jernbane og rekreasjonsområder på Slottsfjellet. Den fantastiske brygga i Tønsberg er rett utenfor døren og det er også kort vei til sykehuset, skoler, barnehager og andre offentlige servicefunksjoner.

SOLGT!